Ruilen en retourneren

Ruilen

Wanneer u een geleverd product wenst om te ruilen, meldt dit dan zo spoedig mogelijk bij onze klantenservice. U kunt uw bestelling tot maximaal 14 dagen na aflevering omruilen. 

Hou bij het retourneren rekening met het volgende: 

  • Het product is ongebruikt en in nieuwstaat. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunnen wij eventuele waardevermindering bij u in rekening brengen of het product weigeren. 
  • De originele verpakking is (indien van toepassing) zo netjes mogelijk.
  • De kosten voor het terugsturen naar Voto B.V. komen voor rekening van de koper. 
  • Speciaal op maat gemaakte producten of producten uitgerust met opties worden niet retour genomen.

Retourneren

Producten die niet aan uw verwachtingen voldoen of indien u een verkeerd product heeft besteld, kunnen binnen 14 werkdagen in de originele verpakking en in nieuwstaat retour gezonden worden.

Indien u een artikel (of meerdere) wil retourneren dient u gebruik te maken van het herroepingsformulier welke u hier kunt downloaden.

De kosten voor het terugsturen naar Voto B.V. komen voor rekening van de koper.

Bij onvolledige, beschadigde, vervuilde of gebruikte goederen behouden wij ons het recht voor, geen of slechts een deel van de aankoopprijs van de retour ontvangen artikelen terug te betalen.

Speciaal op maat gemaakte producten of producten uitgerust met opties worden niet retour genomen.

Voldoet een retourzending aan de voorwaarden dan stort Voto B.V. het aankoopbedrag binnen 14 dagen op uw bankrekening. Verzendkosten worden niet vergoed.

Retouradres:
Voto B.V.
Didamseweg 107a
6902 PD Zevenaar