Zoek
BTW-vrij bestellen

BTW-vrij aankopen (intracommunautaire levering) en afrekenen is mogelijk via onze website Voto.nl

Voor bestellen vanuit België gelden dezelfde voorwaarden als voor bestellen vanuit Nederland. Wel kan er een iets langere levertijd ontstaan voor een Belgisch afleveradres, maar dit is niet gebruikelijk. Doorgaans worden zendingen naar België gewoon geleverd zoals aangegeven bij het product.

Wanneer wordt btw verrekend?
Voor bestellingen die geleverd worden buiten Nederland (maar binnen de EU) geldt dat de btw verlegd kan worden. Hiervoor dient een geldig btw-nummer te worden ingevuld bij het afrekenen van de bestelling. Ben je niet zeker of jouw btw-nummer geschikt is? Via het VIES van de Europese Commissie kun je dit gemakkelijk controleren.
De btw kan alleen verrekend worden wanneer de bestelling zakelijk wordt gedaan en er een geldig btw-nummer wordt ingevoerd. De btw wordt dan automatisch verrekend.

Om direct “BTW-vrij” te kunnen aankopen en afrekenen moet je het volgende doen:

 1. Je dient over een geldig BTW-nummer te beschikken.
  (Alleen voor klanten buiten Nederland)
 2. Tijdens het bestelproces vul je het btw nummer in, let op dat je deze correct invult.
  (Land code: BE/FR/DE en hierna direct uw nummer (voorbeeld: BE0123456789)
 3. Tijdens het bestelproces word direct je BTW-nummer gecontroleerd.
 4. Mocht er tijdens het bestelproces een probleem zijn dan kunt u altijd contact opnemen met ons.
 5. Je gegevens worden na bestelling nogmaals handmatig gecontroleerd door ons, mocht er na controle nog vragen zijn dan nemen wij contact met je op.

  Let op: je bent zelf verantwoordelijk voor het invoeren van de juiste gegevens. Als de BTW niet wordt geschrapt, neem dan contact op met onze klantenservice. Achteraf verrekenen van BTW is niet mogelijk, controleer de ingevoerde gegevens dus goed vóór het afrekenen.
Chat met medewerker!