Zoek
Verzenden

Verzenden

Voto B.V. levert alleen binnen Nederland. Bestellingen op werkdagen voor 14:30 uur worden binnen 24 uur verzonden. Wij leveren met eigen vervoer of met onze vaste koerier DHL. 

Niet thuis?
Bent u niet thuis als wij uw pakket komen bezorgen dan probeert de bezorger uw pakket af te geven bij de buren. Lukt dit niet, dan bezorgen we uw pakket de volgende dag bij een DHL ServicePoint dichtbij. De bezorger laat een kaart achter in uw brievenbus. Met de code op deze kaart kunt u via track en trace zien waar uw pakket bezorgd wordt. U kunt er ook voor kiezen om uw pakket opnieuw thuis of bij uw buren te laten bezorgen. U heeft dan de keuze uit verschillende data en tijdvakken overdag en in de avond. Wilt u liever een ander DHL punt kiezen, ook dat is mogelijk. U kunt uw keuze tot 23:59 uur doorgeven. 

Afhalen

Het is mogelijk om uw bestelling af te halen bij onze vestiging in Zevenaar. U dient dit bij het afrekenen aan te geven bij verzending. Zodra uw bestelling klaar staat voor afhalen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken.

Showroom & afhaalbalie (op afspraak):

Voto B.V.
Didamseweg 107a
6902 PD Zevenaar

Voorraad

Wanneer een product de status “op voorraad” heeft, mag u er van uit gaan dat er minimaal 1 stuks van het product direct leverbaar is. Wanneer u meer wilt bestellen en zeker wilt weten dat de door u gewenste aantallen ook beschikbaar zijn, adviseren wij u om dit te verifiëren door contact op te nemen met de klantenservice.

Chat met medewerker!